Marynator próżniowy

Maszyna do marynowania produktów spożywczych w próżni. Znakomicie miesza przyprawy, marynaty i dodatki smakowe z wsadem spożywczym przed obróbką termiczną.

Dzięki zastosowaniu próżni wewnątrz misy mieszanka zawsze ma jednolitą konsystencję, gwarantując zawsze powtarzalny smak.

  • elektroniczne sterowanie czasem marynowania
  • automatyczna pompa próżniowa
  • pojemność bębna ~25 litrów
  • próżnia do 95%
  • moc przyłączeniowa 0,5 kW
  • zasilanie 230 V / Hz
  • prędkość obrotowa stała 20 obr. / min
  • wymiary (L x B x H) 785 x 380 x 620 mm

Smażalnik pojedynczy

Idealna do smażenia frytek, kurczaka w panierce, stripsów, krążków itp.
Dłuższe zastosowanie frytury, dzięki systemowi filtrującemu.
Dzięki zastosowaniu w pełni programowalnego sterownika, może być wykorzystywana do smażenia wielu różnych produktów, jeden po drugim. Zapewnia utrzymanie odpowiedniego poziomu higieny pracy. Obudowa wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej, charakteryzuje się odpornością na korozję i działanie kwasów organicznych i nieorganicznych.

  • zasilanie 380 V / Hz
  • moc przyłączeniowa 2 x 8,5 kW
  • temperatura oleju w gotowości: 80-140°C
  • temperatura oleju w cyklu smażenia 150-200°C
  • zintegrowana filtracja oleju
  • nowoczesny, programowalny, dotykowy panel sterujący
  • wymiary (L x B x H) 1040 x 400 x 1060 mm

Stół do panierowania

Służy do efektywnego przesiewania panierki wykorzystywanej przy smażeniu skrzydełek, nóżek, kotletów i warzyw.

Oddziela zużytą panierkę od dobrej, którą można później ponownie wykorzystać do panierowania produktów.
Dzięki wykorzystaniu specjalnej szczotki, z możliwością regeneracji urządzenie jest niedrogie i łatwe w utrzymaniu czystości.

W zestawie sitko, szczotka i pojemnik GN.

  • elektroniczne sterowanie czasem panierowania 60s
  • zasilanie 230 V / Hz
  • prędkość obrotowa stała 60 obr. / min
  • wymiary (L x B x H) 1220 x 700 x 900 mm

Witryna grzewcza

Utrzymuje ciepłe dania tuż przed podaniem.
Oprócz podgrzewania posiada system utrzymujący świeżość i miękkość potraw dzięki wykorzystaniu pary wodnej.
Dwa źródła ciepła, załączone i sterowane oddzielnie.

Automatyczne dozowanie wody i poziomu ciepła wewnątrz.
Temperatura wewnątrz do 70°C.
Temperatura wody do 65°C.

Łatwość mycia i konserwacji, dzięki podwójnym drzwiom z tyłu i przodu maszyny oraz demontowanym rusztem z tacami.

  • zasilanie 230 V / Hz
  • moc przyłączeniowa 3 kW
  • regulacja górnej mocy grzewczej
  • regulacja grzania woda
  • automatyczny dopływ
  • odpływ manualny
  • wymiary (L x B x H) 1040 x 755 x 610 mm

Zrzutka do kanapek

Umożliwia szybkie wydanie gotowego produktu dla klienta.
Utrzymuje ciepłe posiłki, takie jak frytki, kanapki, ciasteczka.
Temperatura wewnątrz max. 50°C.
Grzanie 2 x haloterma 200 W lub 2 x 300 W.

W zestawie z pojemnikiem do przesuwania frytek w kierunku sprzedawcy.

  • zasilanie 230 V / Hz
  • moc przyłączeniowa 0,6 kW
  • wymiary (L x B x H) 500 x 600 x 600 mm